Іноді вони повертаються: звільнені адвокати прийшли до суду із заявою Януковича

Іноді вони повертаються: звільнені адвокати прийшли до суду із заявою Януковича

Укрінформ
В Оболонський райсуд на розгляд справи про державну зраду Януковича прийшли колишні адвокати екс-президента - Віталій Сердюк і Іван Федоренко.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Засідання розпочалося з дослідження доказів з боку сторони захисту, які почав представляти адвокат Ігор Ляшенко. У суді було досліджено наступні докази з боку сторони захисту: відео щодо виступів лідерів опозиції під час Майдану, звернення Віталія Кличка до Януковича.

Після цього до зали суду зайшли інші адвокати Януковича - Віталій Сердюк і Іван Федоренко.

Вони зачитали заяву Януковича, у якій екс-президент зазначив, що хоче повернути адвокатів Федоренка і Сердюка у процес.

У коментарі журналістам Сердюк заявив, що їх повернення у справу пов'язане з тим, щоб "ретельно допитати усіх свідків зі списку (який заявила сторона обвинувачення - ред.)".

Водночас, на запитання чи знають вони, чи дійсно сьогодні планується допитати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і Арсенія Яценюка, він відповів, що цією інформацією не володіє.

Читайте також: Держзрада Януковича: суд продовжив розгляд справи про по суті

За словами судді Владислава Дев'ятка, Ляшенко залишається адвокатом Януковича до тих пір, поки відповідне рішення про припинення його участі у процесі не прийме Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. У коментарі журналістам Ляшенко сказав, що за увесь час участі у справі жодного разу не спілкувався з Януковичем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-