СБУ накрила банду наркоділків, що возили кокаїн із Латинської Америки

СБУ накрила банду наркоділків, що возили кокаїн із Латинської Америки

Фото
Укрінформ
Співробітники СБУ спільно з поліцією та прокуратурою припинили діяльність організованого наркоугруповання, учасники якого налагодили поставки кокаїну до України.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Оперативники спецслужби задокументували, що наркоділки з Полтавщини замовляли кокаїн в одній із країн Латинської Америки і транзитом через Євросоюз доправляли наркотик в Україну. Під час спільної операції з нідерландськими правоохоронцями співорганізатора наркобізнесу та кур’єра було затримано в аеропорту Амстердама і вилучено в них 7 кілограмів кокаїну", - йдеться у повідомленні.

Водносчас у Полтаві співробітники СБУ затримали третього учасника наркоугруповання при спробі збуту двохсот грамів раніше ввезеного кокаїну. Правоохоронці також задокументували, що ділки вирощували марихуану для подальшого продажу у Великій Британії. Оперативники спецслужби вилучили на пункті пропуску «Порубне» у Чернівецькій області три кілограми канабісу, відправленого зловмисниками через міжнародні автоперевезення та затримали ще двох співорганізаторів наркобізнесу, йдеться в повідомленні.

Читайте також: У результаті спецоперації в Афганістані знищені заводи з виробництва героїну

Під час обшуків за місцями проживання фігурантів справи співробітники СБУ вилучили ще 5 кілограмів марихуани, гранату та вогнепальну зброю з набоями.

СБУ накрила міжнародну банду наркоділків

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-