Депутат втік із телеефіру після запитань про те, як він “визволяв” Саакашвілі

Депутат втік із телеефіру після запитань про те, як він “визволяв” Саакашвілі

Відео
Укрінформ
Позафракційний народний депутат Віктор Чумак демонстративно пішов з ефіру телепрограми після того, як ведуча поставила йому кілька запитань про участь у силових діях Міхеїла Саакашвілі.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Ви просто перекручуєте факти. Я ходити сюди не буду, тому що ви - маніпулятивний журналіст. Я ходив на Костьольну, але не допомагав Саакашвілі (під час затримання екс-лідера Одещини - ред.)", - заявив Чумак.

Суперечка у студії виникла після того, як ведуча спитала у народного депутата, чому він супроводжував Саакашвілі під час спроби його затримання правоохоронцями, а не перебував на засіданні у Верховній Раді. Тоді і спікер Андрій Парубій, і віце-спікер Ірина Геращенко скаржилися на те, що у Раді не вистачало депутатів для прийняття рішень.

Перед цим було поставлено запитання про участь Чумака у прориві Саакашвілі і його прибічниками українського кордону, який стався у пропускному пункті "Шегині" у вересні цього року.

Читайте також: Посли G7 виступили із заявою щодо ситуації навколо Саакашвілі

Коли ведуча програми сказала, що "пан Чумак пішов шляхом Міхеіла Саакашвілі і заперечує все", нардеп встав і вийшов зі студії. Виходячи, він сказав, що не буде ходити до журналістів, які нібито брешуть.

Як відомо, нардеп Чумак є одним з соратників Саакашвілі. Генпрокуратура зараз має претензії не лише до Саакашвілі, а й до семи депутатів, які перешкоджали роботі правоохоронців і сприяли тому, щоб екс-глава Одещини утік після затримання. Йдеться про Світлану Заліщук, Сергія Лещенка, Юрія Дерев’янка, Ігоря Луценка, Віктора Чумака, Олега Петренка, Юрія Левченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-