ДТП з 5 смертями: у Харкові з лікарні вийшла остання постраждала

ДТП з 5 смертями: у Харкові з лікарні вийшла остання постраждала

Укрінформ
Останню постраждалу в ДТП 18 жовтня у Харкові, де на місці загинули п'ятеро людей і ще шестеро постраждали, виписали з Харківської обласної клінічної лікарні.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник головного лікаря лікарні по медичній частині Ірина Лодяна.

"Останню постраждалу 25-річну Анну Комар з Кременчука виписано з відділення нейрохірургії з загальним поліпшенням стану. Однак через 3 місяці, як домовилися, вона приїде в лікарню здатися фахівцям, бо в неї була закрита черепно-мозкова травма, травма колінного суглоба, поверхнева рана м'яких тканин голови", - зазначила Лодяна.

За її словами, на сьогодні пацієнтка не потребує особливого лікування.

"Після виписки Анна відразу ж поїхала додому, до Кременчука", - додала лікар.

Крім цього, вона повідомила, що наприкінці січня в лікарні чекають і виписану з лікарні 22 листопада 30-річну вагітну Жанну Власенко: "У цей термін у неї мають бути пологи".

Читайте також: Поліція з'ясовує, які заспокійливі ліки приймала Зайцева

Як повідомляв раніше Укрінформ, 21 листопада з Харківської міської лікарні швидкої допомоги виписали Оксану Євтєєву, що втратила в аварії чоловіка Олександра Євтєєва і сестру Діану Берченко, яка 26 жовтня померла від травм у лікарні.

30 жовтня з лікарні виписали 29-річного постраждалого Юрія Неудачина.

10 листопада з лікарні виписали постраждалу 36-річну Оксану Нестеренко.

Увечері 18 жовтня на вул. Сумській у ДТП за участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg на місці загинули п'ятеро людей і шестеро госпіталізовані. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Водії машин Зайцева і Дронов заарештовані без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-