Саакашвілі буде затриманий — Луценко

Саакашвілі буде затриманий — Луценко

Укрінформ
Міхеїл Саакашвілі повинен з'явитися в СБУ до слідчого.

На цьому наголосив генпрокурор Юрій Луценко під час виступу у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я також, з одного боку, розчарований вчорашніми і сьогоднішніми нічними подіями. До речі, нічні події абсолютно законні, бо пан Саакашвілі після втечі оголошений у розшук. І СБУ та МВС мають його затримати. І це законна і необхідна дія в будь-якій державі. Але ми могли би бути більш ефективними. Ті 12 працівників СБУ, які вчора везли Саакашвілі на допит, - всі учасники АТО, які пройшли бої, - по закону мали відкрити вогонь на ураження. Але ми думаємо про державу", - підкреслив Луценко.

Читайте також: Саакашвілі і Кº захопили приміщення комітету ВР - Луценко

Водночас, за словами генпрокурора, Саакашвілі, ховаючись за спинами українців, обдурених і куплених за гроші Курченка, думає тільки про потрясіння для цієї держави, про свій особистий комфорт і власну жадобу до влади.

"Тому я приношу, звичайно, вибачення (за те, що затримання не відбулося - ред.). Ми й далі будемо думати про державу. Інколи навіть не використовуючи всіх наданих нам прав. Але Саакашвілі буде затриманий. Найкраще, що він може зробити, якщо він хоча би чоловік, якщо він дійсно хоч трошки любить Україну, про що він весь час говорить, прийти сьогодні на вулицю Володимирську для дачі показів слідчому. Це єдиний шлях, щоб Україну не знищувати, як він це робить за крадені гроші Януковича, підкуповуючи простих українців, бойовиків і частину народних депутатів, тут присутніх", - зазначив генпрокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-