Саакашвілі відхрестився від Курченка й сказав, що робитиме

Саакашвілі відхрестився від Курченка й сказав, що робитиме

Укрінформ
Екс-губернатора Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив, що не знає, хто такий Сергій Курченко і стверджує, що оприлюднений запис начебто розмови екс-президента Грузії з ним підроблений.

Про це він сказав на площі біля Верховної Ради, повідомляє “Українська правда”.

"Я взагалі не знаю, хто такий Курченко. Я з ним не спілкувався, я не знаю, як він виглядає, і у мене немає нічого спільного (з ним – ред.). Я знаю Путіна, могли б зробити моє аудіо з Путіним", - розповів Саакашвілі.

Читайте також: Міхо, який не живе на даху, або Чому з ситуації з Саакашвілі казочки не вийде

Він заявив, що залишатиметься під Радою.

"У мене план залишатися тут. Я закликаю людей приєднуватися, багато людей їдуть з регіонів. Ми будемо залишатися і вимагати від парламенту розібратися із брехливими правоохоронцями і почати процедуру імпічменту", - підсумував Саакашвілі.

Як повідомлялося, правоохоронці вранці у вівторок, 5 грудня, провели обшук у помешканні Саакашвілі на вулиці Костьольній, після чого затримали політика.

Однак прихильники Саакашвілі заблокували проїзд мікроавтобуса із затриманим. Вони розбили вікна в мікроавтобусі, витягли Саакашвілі з машини, і він разом з людьми пішов до Верховної Ради.

За даними СБУ, Саакашвілі затримано в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності).

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що акції Саакашвілі фінансував український бізнесмен-втікач Сергій Курченко, який, зокрема, передав для "Руху нових сил" півмільйона доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-