Прем'єр привітав волонтерів з міжнародним святом

Прем'єр привітав волонтерів з міжнародним святом

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав з Днем волонтерів усіх, хто присвятив своє життя безкорисливій допомозі.

Вітання розміщене на його сторінці у Facebook.

"Вітаю тих, хто присвятив своє життя безкорисливій допомозі іншим - наших волонтерів! Низько вклоняюся вашій самовідданій щоденній праці. Зі святом, мужні, винахідливі та милосердні! Україна пишається вами", - написав Гройсман.

Свої вітання розмістила у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Ціную їх (волонтерів - ред.) думку. Враховую їх позицію. Переживаю, коли критикують (бо, як правило, вони праві). Захоплююся їх мужністю. Для мене недосяжний їх абсолютний альтруїзм. Їх байдужість до матеріальних благ і світу речей - величезна рідкість в сучасному світі", - наголосила Геращенко. 

Вона подякувала волонтерам за все, що вони зробили в 2014-2015 роках для армії і постраждалих, для поранених і родин загиблих, для країни. "Дякую за все, що робите сьогодні. Дуже шаную, а багатьох знаю особисто і люблю", - додала депутат.

Читайте також: У Києві розповіли про психологічну підтримку постраждалих від конфлікту на сході

Міжнародний день добровольців в ім'я економічного і соціального розвитку (саме такою є «офіційна» назва цього Дня), проголошений рішенням 40-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН 17 грудня 1985 року на знак визнання важливої ролі добровольчих та інших організацій у соціальному й економічному розвитку суспільства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-