Порошенко - ліцеїстам «Кадетського корпусу»: ваш вибір є нелегким і почесним

Порошенко - ліцеїстам «Кадетського корпусу»: ваш вибір є нелегким і почесним

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко зустрівся та поспілкувався з кадетами ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус» з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Про це повідомляється на сайті Глави держави.

«Мені дуже приємно сьогодні бути серед вас, серед майбутнього України - кадетів, які прийняли рішення присвятити своє життя службі в Збройних Силах України або, може, і в Службі розвідки. Це дуже відповідальний, нелегкий і непростий вибір, але дуже почесний», - зазначив Президент. 

Порошенко наголосив, що сьогодні армія та розвідка користуються високим рівнем довіри українців. Він зауважив, що дуже важливо, щоб в українську армію і розвідку приходили високопатріотичні, високовмотивовані молоді хлопці і дівчата з дуже добрими знаннями та хорошими оцінками.

У свою чергу, кадети розповіли про навчання, вподобання та види спорту, якими займаються, зокрема, тенісом, військовим семиборством, рукопашним боєм, бойовим самбо.

«Ви маєте тверду підтримку Президента, підтримку українського народу і постійне піклування про те, щоб ваше прагнення служити Україні було найкращим і найефективнішим чином реалізоване. Дякую вам за ваш вибір, і прошу бути достойними вашого вибору та вашої держави. І щасливого вам майбутнього», - зазначив Глава держави.

Читайте також: Учні ліцею-інтернату "Кадетський корпус" склали присягу

Кадети вручили Главі державі значок - військову відзнаку на пам'ять про зустріч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-