Мокрий сніг, дощ і штормовий вітер: синоптик

Мокрий сніг, дощ і штормовий вітер: синоптик "розписала" погоду до п'ятниці

Укрінформ
В Україні у середу очікуються мокрий сніг та дощ, буде холодно. У четвер посилиться вітер, але потеплішає на півдні, а у п'ятницю потеплішає скрізь, окрім Заходу, водночас буде штормовий вітер та пройдуть дощі.

Про це написала у вівторок у Facebook синоптик Наталя Діденко.

"Завтра мокрий сніг та дощ, холодно. 30 листопада посилиться вітер, потепліє на півдні та дощі на півночі й у центрі. 1 грудня - потепліє скрізь, окрім Заходу, штормовий вітер, дощі (на Заході вночі сніг). Ось так виглядатиме кінець робочого тижня", - зазначила вона.

За словами Діденко, 29 листопада на півночі, місцями на заході, на Вінниччині, у західних районах Кіровоградської та Черкаської областей - мокрий сніг та дощ. У південній частині та на південному сході (Запоріжжя, Донеччина) - дощі.

Читайте також: Прихід зими до Києва затримується

У Харківській, Луганській, Полтавській областях - без істотних опадів.

Температура повітря найближчої ночі - від 3 тепла до 2 морозу, на сході - мінус 3-7 градусів, завтра вдень 0+5 градусів, на півдні до плюс 9 градусів, на Сумщині, Харківщині, Луганщині 0-2 градуси морозу.

У Києві середа буде синоптично некомфортною - мокрий сніг та дощ, вночі 1 градус морозу, вдень 1 градус тепла.

30 листопада суттєво посилиться вітер, південно-східного напрямку, до штормових поривів.

1 грудня потеплішає, але з дощами та сильним вітром.

"Цими днями може боліти сильно голова, гіпер- та гіпотоніки почуватимуть себе не найкраще, руки-ноги крутитиме, кашель дошкулятиме, від поєднання високої вологості та низької температури повітря плюс сильний вітер - може виникати алергія на холод. Я вже не кажу про сонливість, апатію та сірий настрій. Не лякайтеся і не піддавайтеся. Це - лише тимчасово. Вже скоро ми адаптуємося і зміцнимо імунітет. І покотиться грудень до 22 числа, коли почнемо вже відлік на літо. Рукою, хоч і в рукавичці, але вже близько подати", - додала синоптик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-