Україна розповість НАТО про російські інформвійська у соцмережах

Україна розповість НАТО про російські інформвійська у соцмережах

Укрінформ
Українська сторона під час засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО у Брюсселі презентує, зокрема, доповідь "Російські підривні інформаційно-психологічні операції в соціальних медіа".

Про це повідомила народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз на своїй сторінці у Facebook.

"В рамках заходу презентуємо наш репорт "Російські підривні інформаційно-психологічні операції в соціальних медіа", - йдеться у повідомленні.

За словами Фріз, з огляду на певну недооцінку руйнівної діяльності інформаційних військ Міноборони РФ на території демократичних країн,  доповідь "матиме не лише актуальність, а й дозволить нашим партнерам дійти висновків щодо масштабності та деструктивності цих впливів".

Читайте також: У Брюсселі відбудеться засідання міжпарламентської ради Україна-НАТО

Народний депутат нагадала, що постійна українська делегація в Парламентській асамблеї  НАТО під головуванням першого віце-спікера Ірини Геращенко у понеділок розпочинає в Брюсселі роботу Міжпарламентської ради Україна-НАТО.

"В програмі: обговорення питань співробітництва Україна - НАТО; механізми публічної дипломатії; протидія України, НАТО та ЄС російській гібридній війні; ситуація на Донбасі та в Криму; пріоритети зовнішньої політики та роль парламенту", - повідомила Фріз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-