НАЗК перевірить декларації ще двох народних депутатів

НАЗК перевірить декларації ще двох народних депутатів

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку електронних декларацій 10 посадовців за 2015 та 2016 роки, у тому числі народних депутатів Вадима Нестеренка (БПП) та Семена Семенченка ("Самопоміч"). 

Про це повідомляє прес-служба НАЗК. 

"Національне агентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку електронних декларацій ще 10 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 та 2016 роки. Відповідні рішення були прийняті сьогодні (24 листопада - ред.) під час засідання Національного агентства", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, буде розпочато повну перевірку е-декларацій народних депутатів Вадима Нестеренка (за 2015 та 2016 роки) та Семена Семенченка (за 2015 рік); депутата Ужгородської міськради Івана Волошина, депутата Краматорської міськради (Донецька область) Лілії Кісліциної, депутата Дніпровської міської ради Артема Хмельникова (усіх - за 2016 рік); судді Господарського суду Харківської області Наталії Кухар (за 2016 рік); заступника начальника третього слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури міста Києва Володимира Сотніченка (за 2015 та 2016 роки); головного спеціаліста відділу державного контролю та нагляду за безпекою на наземному транспорті Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області Лариси Блінової (за 2016 рік); начальника відділу внутрішнього аудиту управління Пенсійного фонду України в Луганській області Ксенії Неділько (за 2015 рік); а також т.в.о. керівника ДП «Санаторій «Збруч» Михайла Думіха (за 2016 рік).

Читайте також: Автоматичний модуль готовий "перелопатити" всі декларації за 12 годин - НАЗК

Орім того, агентство ухвалило рішення про подовження на додаткові 30 календарних днів терміну повної перевірки декларацій 13 суб’єктів декларування у зв’язку з випадками неотримання відповідей та інформації по суті на запити або листи НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-