У Федерації профспілок назвали фейком інформацію про втечу Осового з України

У Федерації профспілок назвали фейком інформацію про втечу Осового з України

Ексклюзив
Укрінформ
Інформація про втечу голови Федерації профспілок України Григорія Осового до Афін з метою уникнення арешту не відповідає дійсності. Він перебуває у Греції в плановому відрядженні.

Про це заявив голова прес-служби ФПУ Юрій Работа у коментарі кореспонденту Укрінформ. 

«Григорій Осовий згідно з розпорядженням 110-С знаходиться у плановому відрядженні з 22-го по 25-те листопада в Афінах (Греція) разом з міністром соціальної політики Андрієм Ревою на запрошення Міжнародної асоціації соціально-економічних рад та подібних інституцій для участі у міжнародній тристоронній конференції «Соціальний діалог та майбутнє у сфері праці»», - заявив Работа, коментуючи заяву екс-радника міністра МВС Іллі Киви щодо втечі Осового з України.

Також Работа спростував інформацію Киви про знищення документів у ФПУ, які нібито викривають керівництво профспілок у крадіжках. 

«Нема ніяких документів... У цьому напрямку (знищення документів - ред.) немає ніяких рухів. У мене тут присутні журналісти, вони можуть підтвердити... Це повний фейк. 100%», - заявив Работа.

Читайте також: ГПУ підготувала підозру голові Фонду держмайна - Луценко

Раніше екс-радник міністра МВС Кива у Facebook заявив, що голова ФПУ Осовий, щоб уникнути арешту, втік до Греції, а з профспілки виносяться і знищуються документи, що викривають керівництво у крадіжці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-