У Білорусі на кордоні затримали ще трьох українців

У Білорусі на кордоні затримали ще трьох українців

Укрінформ
Білоруські прикордонники 20 листопада затримали трьох українських громадян, які нібито незаконно перетнули державний кордон країни.

Про це йдеться у Facebook Державного прикордонного комітету Білорусі.

Як стверджують у прикордонному комітеті, українці вирушили в Білорусь за ягодами і перетнули кордон незаконно.

Читайте також: У МЗС уточнили посаду висланого білоруського дипломата

"Двоє чоловіків і жінка виявилися громадянами України. Вони навмисне незаконно вирушили в Білорусь за ягодами. Серед затриманих були і ті, хто раніше притягувався за подібне правопорушення. Деяким з них заборонено в'їжджати в Білорусію протягом 5 років", - йдеться в повідомленні.

Стосовно одного з українців білоруські прикордонники почали перевірку відповідно до кримінально-процесуального законодавства.

Як відомо, 4 серпня у Білорусі зник 19-річний син офіцера Держприкордонслужби України Павло Гриб. Пізніше стало відомо, що його викрали російські спецслужби і перевезли в слідчий ізолятор у Краснодарі (Росія).

25 жовтня в Мінську був затриманий власкор «UA: Українське Радіо» у Білорусі, громадянин України Павло Шаройко. Йому висунуто стандартне для іноземних кореспондентів обвинувачення у «шпигунстві».

20 листопада стало відомо, що у Білорусі зник ще один громадянин України: білоруські спецслужби затримали керівника підприємства ПАТ «Завод обважнювачів» (м.Костянтинівка Донецької обл.) Олександра Скибу, який приїхав у цю країну на переговори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-