З початку року роботодавці подали понад 900 тисяч вакансій - Держслужба зайнятості

З початку року роботодавці подали понад 900 тисяч вакансій - Держслужба зайнятості

Укрінформ
Протягом січня-жовтня 2017 року роботодавці подали відомості до Державної служби зайнятості про 904 тисячі вакансій.

Про це йдеться на сайті Державної служби зайнятості

«Протягом січня-жовтня 2017 року до Державної служби зайнятості України звернулось 169 тисяч роботодавців, які подали відомості про 904 тисячі вільних вакансій, що значно більше, ніж торік», - сказано в повідомленні.

Як зазначається, кількість роботодавців, які звернулись до ДСЗ, збільшилася порівняно з аналогічним періодом 2016 року на 11%, а кількість вакансій - на 12%.

У службі зайнятості також підкреслили, що з огляду на активізацію економічних процесів у державі, в Україні розпочинається соціальний проект під лозунгом «Живи та працюй в Україні», головною метою якого є пожвавлення людей на ринку праці України. 

Читайте також: На Вінниччині медиків «спокушатимуть» працювати у селі власним житлом

Організатором проекту виступила Служба зайнятості за підтримки органів місцевої влади. В рамках проекту по всій Україні відбуватимуться інформаційні активності, спрямовані на якнайшвидший пошук роботи для безробітних та підбір вакансій для роботодавців. 

Зокрема, інформує прес-служба, в рамках проекту будуть організовані масштабні ярмарки вакансій на найбільших підприємствах держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-