На Заводі обважнювачів не коментують ситуацію із затриманням у Білорусі свого керівника

На Заводі обважнювачів не коментують ситуацію із затриманням у Білорусі свого керівника

Укрінформ
У ПАТ "Завод обважнювачів" (м. Костянтинівка Донецької обл.) не коментують ситуацію із затриманням у Білорусі керівника правління Олександра Скиби.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наш директор у відрядженні, ось інше ми не коментуємо", - відповіли агентству по телефону, зазначеному в довіднику як "приймальня".

Читайте також: Директора українського заводу затримали в Білорусі за хабар - посол

Як повідомлялося, 15 листопада у Білорусі спецслужби затримали 39-річного голову правління ПАТ "Завод обважнювачів" Олександра Скибу. За деякими даними, Скиба прибув до Мінська на переговори з ВАТ «Мінський тракторний завод» з приводу поставки продукції, яка використовується в ливарному виробництві білоруського заводу. Білоруська сторона інкримінує директору українського заводу дачу хабара.

"Завод обважнювачів" заснований 1953 року і є спеціалізованим підприємством з виробництва сипучих, тонкомолотих матеріалів, що застосовуються у різних галузях промисловості, в т. ч. у ливарному виробництві - для виробництва формувальних, стрижневих сумішей і протипригарних покриттів; у нафтогазовій галузі - для буріння і цементування нафтових і газових свердловин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-