Поліція проводить операцію “Трикстер” для виявлення інтернет-шахраїв

Поліція проводить операцію “Трикстер” для виявлення інтернет-шахраїв

Укрінформ
Національна поліція України проводить заходи з виявлення шахраїв у інтернет-мережі під загальною назвою “Трикстер”, які триватимуть до кінця листопада по всій країні.

Про це інформує прес-служба МВС.

«Трикстер»: Національна поліція України проводить заходи з виявлення шахраїв у інтернет-мережі. Заходи проводитимуться до кінця листопада на території всієї країни”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Трамп-молодший оприлюднив своє листування перед виборами з Wikileaks

У поліції рекомендували не довіряти підозрілим ресурсам, а також:  нікому не повідомляти свій ПІН-код і номер карти, навіть особам, які по телефону представляються працівниками банку; не носити ПІН-код у гаманці чи в мобільному телефоні; підключити ,,SMS-банкінг” та відслідковувати всі операції, встановити щоденний ліміт по картковому рахунку;  у разі втрати (крадіжки) карти негайно зателефонувати до банківської установи для її блокування; при отриманні коштів у банкоматі звертати увагу на його зовнішній вигляд, наявність чужорідних або сторонніх предметів, так званих «накладок»;  у разі отримання на мобільний телефон СМС-повідомлень, у жодному разі не пересилати грошові кошти за участь у різного роду розіграшах, а також для отримання призів  тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-