Екстремальні стрільби: десантники тренуються серед вибухів і диму

Екстремальні стрільби: десантники тренуються серед вибухів і диму

Фото
Укрінформ
Українські десантники провели бойові стрільби на полігоні в Миколаївській області.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“Військовослужбовці підрозділів 79 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України продовжують виконувати план бойової підготовки і відпрацьовують вогневі вправи та завдання на полігоні. Бойові стрільби виконуються зі стрілецької зброї та гранатометів (ручних та станкових), мінометів та зенітних установок, зі штатного озброєння бойових машин; десантники відпрацьовують вогневий спосіб підриву у ході занять з інженерної підготовки”, - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в МОУ, заняття сплановані з переважанням показово-практичних дій, всі дії та рухи відпрацьовуються спочатку «вхолосту» до повного злагодження дій всіх десантників, а вже потім - з бойовими набоями.

Читайте також: ВДВ України перейменують у Десантно-штурмові війська

“Вогневі вправи виконуються з наближенням до реальних умов, з використанням імітації підривів та задимлення місцевості, з урахуванням досвіду, набутого під час бойових дій. Наприклад, одна з комплексних вогневих вправ передбачає ведення стрільби з автомата АК з різних положень на різних відстанях в динаміці - після перебіжок у різних напрямках, ривком-навскидку, з фіксованим «відсіканням» декількох пострілів для економної витрати боєкомплекту, після чого відділення змінює вогневу позицію і продовжує прицільну стрільбу по мішеням з іншого рубежу”, - зазначили в прес-службі.

Навчання десантників

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-