Два тижні на читку: у САП кажуть,

Два тижні на читку: у САП кажуть, "бурштинова справа" не дуже товста

Укрінформ
Матеріали досудового розслідування “бурштинової справи”, фігурантами якої є народні депутати Максим Поляков і Борислав Розенблат, відкриються для ознайомлення на наступному тижні.

Про це на брифінгу у п'ятницю заявив заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вона (“бурштинова справа” - ред.) знаходиться на фінальній стадії. Плануємо на наступному тижні відкрити матеріали кримінального провадження сторонам,  - як і Полякову, так і Розенблату; там ще п'ятеро підозрюваних”, - сказав Кривенко.

За його словами, ознайомитися з матеріалами провадження підозрювані зможуть за два-три тижні, оскільки “там невелика кількість матеріалів”.

Читайте також: "Бурштиновий" Розенблат підтвердив арешт своїх рахунків у німецькому банку

Як повідомляв Укрінформ, в діях Розенблата слідство вбачає ознаки зловживання впливом і хабарництва на загальну суму 280 тис. дол., в діях Полякова – ознаки зловживання впливом і хабарництва на суму 7,5 тис. дол. Цих депутатів підозрюють в отриманні неправомірної вигоди за внесення до парламенту законопроектів та вчинення інших дій, пов'язаних з видобуванням бурштину, в інтересах компанії-нерезидента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-