Суд залишив під арештом підозрюваного в організації викрадення Вербицького і Луценка

Суд залишив під арештом підозрюваного в організації викрадення Вербицького і Луценка

Фото
Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва залишив без змін ухвалу суду першої інстанції щодо продовження строку тримання під вартою до 19 листопада Олександру Волкову, якого підозрюють в координації викрадення активістів Євромайдану Юрія Вербицького та Ігоря Луценка.

Про це інформує прес-служба суду.

"9 листопада 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Волкова О.А., на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 22 вересня 2017 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах першого слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Департаменту спецрозслідувань ГПУ про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного Волкова та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного Волкова до 19 листопада 2017 року включно. За результатами апеляційного розгляду колегія суддів постановила: ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 22 вересня 2017 року – залишити без змін; апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах підозрюваного Волкова О.А. – залишити без задоволення", - йдеться у повідомленні.

Раніше, 29 липня, Печерський райсуд Києва обрав Олександру Волкову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці без можливості вийти під заставу.

22 вересня Печерський райсуд ухвалив продовжити запобіжний захід до 19 листопада.

Активістів Євромайдану Юрія Вербицького та Ігоря Луценка невстановлені особи викрали 21 січня 2014 року з Олександрівської лікарні, куди Луценко привіз Вербицького після поранення під час сутичок на вулиці Грушевського.

Читайте також: Викрадення людей на Майдані: ГПУ має неспростовні докази проти Волкова

Їх завезли за місто, катували та допитували, а потім кинули в лісі на морозі. 22 січня тіло Вербицького було знайдено у лісі під Гнідином Бориспільського району Київської області.

Фото: Олена Худякова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-