На Хмельниччині учасники

На Хмельниччині учасники "холодного" протесту перекрили трасу

Укрінформ
Мешканці Шепетівки на Хмельниччині, обурені тим, що в місті досі не розпочався опалювальний сезон, перекрили дорогу з облцентру на Рівне.

Про це повідомляє сайт міста.

"Мешканці Шепетівки таки вдалися до крайніх заходів через зрив опалювального сезону та перекрили рух на автодорозі національного значення Хмельницький - Рівне... Кілька десятків людей постійно переходять дорогу, таким чином заблокувавши її. Автомобілі шукають об'їзних шляхів", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що зранку до мітингувальників приїхав міський голова Михайло Полодюк, який розповів деталі вчорашніх зустрічей та домовленостей у Києві. Проте люди все одно вирішили провести акцію, щоб дати зрозуміти, що налаштовані рішуче.

Учора мер Шепетівки виступив на брифінгу у Верховній Раді, розповівши про ситуацію, яка склалася у місті. За його словами, проблеми з опаленням виникли через те, що приватне товариство "Шепетівка Енергоінвест", якому належать тепломережі, заборгувало ПАТ "Нафтогаз України" 60 млн грн. При цьому, підкреслив Полодюк, мешканці міста і місцевий бюджет за надані послуги розрахувалися вчасно, лише цього року сплативши ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" 52 млн грн.

У Києві Полодюк також зустрівся з народними депутатами та радником прем'єр-міністра  і взяв участь у переговорах у НАК «Нафтогаз України». На перемовинах від представника "Шепетівка Енергоінвест" зажадали терміново почати погашати заборгованість за спожитий газ і дати місту тепло.

Читайте також: У Київенерго обіцяють дати тепло в бюджетні організації до кінця тижня

Як повідомляв Укрінформ, 6 листопада віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час Форуму місцевого самоврядування в Асоціації міст України заявив, що звернення про неналежну підготовку до опалювального сезону щодо посадових осіб Шепетівки, Сміли, Славутича і Коцюбинського будуть передані до Генеральної прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-