НАЗК чекає від Ситника пояснень і кличе до себе

НАЗК чекає від Ситника пояснень і кличе до себе

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції запрошує директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника для надання пояснень щодо невиконання ним вимог Національного агентства.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції (далі – Національне агентство) листом №41-08/40289/17 від 8 листопада 2017 року запрошує директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника прибути 13 листопада 2017 року з 10:00 до 12:00 год. для надання відповідних пояснень", - йдеться у повідомленні.

У НАЗК зазначили, що директор НАБУ не виконав законні вимоги Нацагентства, а саме необгрунтовано відмовив у наданні НАЗК інформації та документів, що є ознакою адміністративного правопорушення, відповідальність за яке передбачено ч. 1 ст. 188-46 «Невиконання законних вимог (приписів) Національного агентства з питань запобігання корупції» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: НАЗК погодило більше 100 антикорупційних програм органів влади

У НАЗК нагадали, що відповідно до ч. 4 ст. 12 Закону «Про запобігання корупції» державні органи, органи влади Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування, фізичні та юридичні особи зобов’язані надавати запитувані Національним агентством документи чи інформацію упродовж десяти робочих днів з дня одержання запиту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-