Поліція розслідує напад на журналістів в аеропорту

Поліція розслідує напад на журналістів в аеропорту "Київ"

Укрінформ
Слідчий відділ Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в Києві розпочав розслідування за фактом нападу на знімальну групу "Радіо Свобода" в аеропорту "Київ".

Про це повідомляє прокуратура міста Києва.

"За інформацією, поширеною у ЗМІ щодо перешкоджання роботі знімальної групи програми "Схеми" в аеропорту "Київ", до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) КК України. Проведення досудового розслідування у вищевказаному кримінальному провадженні доручено слідчому відділу Солом’янського управління поліції ГУ НП в м. Києві", - йдеться у повідомленні.

Процесуальне керівництво здійснюватиме Київська місцева прокуратура №9.

Як повідомлялося, напередодні в аеропорту "Київ" біля VIP-терміналу стався напад на журналістів програми "Схеми" (проект "Радіо Свобода").

Читайте також: В аеропорту "Київ" тітушки побили журналістів, які знімали сюжет про Медведчука

Знімальна група у складі журналістів Михайла Ткача та Ярослава Бондаренка і оператора Кирила Лазаревича чекала на приліт із Росії Віктора Медведчука. Проте їм завадили: журналістів штовхали, били, відбирали камеру. Вони впевнені, що напад вчинили охоронці Медведчука.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-