У Варшаві обговорили розширення Frontex в Україні

У Варшаві обговорили розширення Frontex в Україні

Укрінформ
Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал у Варшаві провів зустріч з виконавчим директором Європейської агенції з прикордонної та берегової охорони Фабрісом Лежері, під час якої обговорили питання щодо розширення участі Державної прикордонної служби України у зовнішніх операціях під егідою Frontex. 

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо подальшого розвитку співпраці та розширення участі Державної прикордонної служби України у зовнішніх операціях під егідою Frontex. Крім того, розглянули перспективи укладання нової угоди про статус представників Frontex з метою розширення мандату і проведення повномасштабних операцій на території України.

Читайте також: Цигикал обговорив із Мінгареллі інтегроване управління кордонами

Нагадаємо, що у Польщі під егідою Європейської агенції з прикордонної та берегової охорони – Frontex, проходить 23 Міжнародна прикордонна конференція. Під час заходу сторони розглянули питання глобальної безпеки та протидії тероризму шляхом ефективного управління кордонами. Крім того, учасники конференції обговорили питання спільного моніторингу ситуації задля ефективного прикордонного менеджменту, а також інноваційні рішення і ефективне використання інформаційних технологій в системі інтегрованого управління кордонами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-