Справа рюкзаків: САП оскаржила відмову арештувати Авакова та Чеботаря

Справа рюкзаків: САП оскаржила відмову арештувати Авакова та Чеботаря

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала апеляційні скарги на ухвали Солом'янського райсуду Києва про обрання запобіжних заходів у вигляді особистого зобов’язання для підозрюваних у "справі рюкзаків".

Про це повідомляє прес-служба САП у Facebook

"6 листопада 2017 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала до Апеляційного суду міста Києва апеляційні скарги на ухвали слідчих суддів Солом’янського районного суду міста Києва від 1 листопада цього року у кримінальному провадженні в так званій “справі рюкзаків”, яким підозрюваним у справі обрано запобіжні заходи у виді особистих зобов'язань", - йдеться у повідомленні.

САП вважає вказані запобіжні заходи занадто м'якими та такими, що не відповідають тяжкості кримінального правопорушення та ризикам встановленим під час досудового розслідування.

Прокурори будуть наполягати на обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для трьох підозрюваних.

Читайте також: Обшуки по "справі рюкзаків" повинні були початися ще в січні - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та керівника ІТ-компанії "Turboseo" Володимира Литвина в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Солом'янський райсуд Києва обрав для всіх трьох підозрюваних запобіжні заходи у вигляді особистого зобов'язання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-