Жебрівський розповів, як “співає” підозрювана у вбивстві Хараберюша

Жебрівський розповів, як “співає” підозрювана у вбивстві Хараберюша

Укрінформ
Систематичні теракти в центрі України, зокрема в столиці, які очевидно мають російський слід, це ще одне підтвердження того, що Росія є терористичною країною та одним з організаторів терористичних рухів по всьому світу.

Про це повідомив в ефірі каналу "112 Україна" голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Не повинні були росіяни влаштовувати тут терор, на території, далекій від лінії фронту. Фактично, вони ще раз підтвердили, що Росія - країна, яка є одним з організаторів терористичних рухів по всьому світу", - заявив Жебрівський, коментуючи розстріл автомобіля з чеченськими добровольцями Аміною Окуєвою та Адамом Осмаєвим під Києвом.

Він наголосив, що Росія обов’язково "всуне свій писок" в ті країни, де є напруженість, мають місце війни.

Читайте також: За вбивство полковника Хараберюша кілеру заплатили $15 тисяч - СБУ

За словами Жебрівського, систематичні теракти в центрі України неможливо здійснити "без фінансового ресурсу Росії, без підготовки бойовиків і терористів росіянами".

Очільник Донецької області також наголосив на важливості затримання жінки, підозрюваної в підриві у березні 2017 року в Маріуполі полковника СБУ Олександра Хараберюша. "Вона вже "співає" і все говорить, і це будуть додаткові аргументи для Гааги", - зазначив Жебрівський, додавши, що затримана точно мала контакти з російськими спецслужбами та проходила відповідну підготовку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-