Неподалік від тіла Самарського виявлено ще один труп - прокуратура

Неподалік від тіла Самарського виявлено ще один труп - прокуратура

Укрінформ
Неподалік від тіла депутата Сєвєродонецької міськради Сергія Самарського, якого знайшли вбитим вночі, був виявлений ще один труп. 

Про це сказала прес-секретар прокуратури Луганської області в ефірі "112 Україна" Ганна Зикова.

"Встановлено, що дійсно виявлений труп недалеко від місця загибелі депутата. Однак пов'язувати ці два вбивства я зараз не можу. Ще тривають слідчі дії по відношенню до іншого вбитого", - сказала вона.

Також Зикова озвучила версії, які розглядає слідство, і кваліфікацію злочину.

"Слідство розглядає кілька версій вбивства. В основному залишається політична і активна журналістська діяльність депутата. Також ми не виключаємо особисту неприязнь у відносинах або вчинення вбивства з хуліганських мотивів. Ще є версія про діяльність юридичної фірми, власником якої він був. Зараз це всі версії, зараз допитуються сусіди, які, можливо, є свідками. Встановлюються можливі особи, які бачили його. Дії кваліфіковані за ч. 1 ст. 115 КК, умисне вбивство, загрожує 7-15 років позбавлення волі. Надалі ми не виключаємо зміну кваліфікації ", - додала вона.

Читайте також: У справі про вбивство Самарського поліція розглядає три версії

Як повідомлялося, в ніч на п'ятницю, 3 листопада, був убитий депутат Сєверодонецької міськради, радник мера міста Сергій Самарський.

Радник глави МВС Іван Варченко заявив, що Самарського били по голові тупим предметом, ударів було кілька, а також назвав три оперативні версії, серед яких політична діяльність депутата, розбій і бізнес-відносини, які були ще до політичної діяльності .

Самарському було 55 років. Він був депутатом VII скликання Сєвєродонецької міської ради від "Блоку Петра Порошенка" партія "Солідарність".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-