У справі про вбивство Самарського поліція розглядає три версії

У справі про вбивство Самарського поліція розглядає три версії

Укрінформ
Поліція Луганщини розглядає кілька версій вбивства депутата Сєверодонецької міськради Сергія Самарського. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Луганської області.

"Правоохоронці розглядають кілька версій вчинення вбивства. Зокрема, розглядається можливість вчинення вбивства через політичну діяльність потерпілого, а також скоєння розбійного нападу та ймовірне вбивство на грунті бізнесу, який чоловік вів до свого обрання депутатом міськради", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, за цим фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На місці працює слідчо-оперативна група.

Читайте також: Вбивство депутата БПП: Тука побачив дві версії

У поліції нагадали, що 2 листопада о 21.35 до Сєверодонецького відділу поліції надійшло повідомлення від дружини депутата міської ради Ірини Самарської. Жінка повідомила, що о 18.05 вона втратила зв’язок зі своїм 53-річним чоловіком. Жінка також повідомила, що востаннє розмовляла з ним о 17.20, коли він йшов додому.

На пошуки зниклого був піднятий особовий склад поліції, спецпідрозділи та додані сили. При обстеженні прилеглої до місця проживання зниклого території 3 листопада о 00.30 було виявлено тіло Самарського з ознаками насильницької смерті – розбитою головою.

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативна група, кінологи, експерти-криміналісти, працівники інших підрозділів поліції. Проводяться першочергові слідчо-оперативні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-