БПП вимагає від правоохоронців якнайшвидше розслідувати вбивство Самарського

БПП вимагає від правоохоронців якнайшвидше розслідувати вбивство Самарського

Укрінформ
Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» і фракція «БПП» у Верховній Раді вимагають від правоохоронних органів якнайшвидше розкрити вбивство керівника фракції «Солідарність» у Сєвєродонецькій міській раді Сергія Самарського.

Про це повідомляється на сторінці БПП у Facebook.

"Партія «БПП «Солідарність» і фракція «БПП» у ВР обурені жорстоким убивством громадського активіста з Луганщини, керівника фракції «Солідарність» у Сєвєродонецькій міській раді, радника міського голови Сєвєродонецька, українського патріота, журналіста Сергія Самарського."БПП "Солідарність" вимагає від правоохоронних органів якнайшвидшого розслідування цієї страшної трагедії і покарання злочинців", - йдеться у повідомленні.

В партії запевняють, що докладуть усіх зусиль для розкриття цього злочину та покарання винних.

"Сергій Самарський завжди займав активну проукраїнську позицію, боровся проти засилля «регіоналів» на Луганщині, був єдиним представником проєвропейського демократичного табору у попередньому скликанні Сєвєродонецької міської ради. Його політична та журналістська діяльність протягом останнього часу була пов’язана із протистоянням незаконній діяльності представників «Опозиційного блоку» у міській владі", - підкреслили у БПП.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 2 листопада, в Сєверодонецьку вбито радника мера міста, депутата міської ради від БПП Сергія Самарського. Тіло було знайдене неподалік його будинку.

Сергій Самарський, опонент режиму Януковича, депутат міськради ще попереднього скликання, у 2014-му постраждав від терористів (провів кілька тижнів у полоні).

Читайте також: Вбивство депутата БПП: Тука побачив дві версії

У 2015-му був обраний депутатом від БПП. Кілька місяців тому призначений радником міського голови. Після того, як секретаря міськради, лідера фракції «Опозиційного блоку» підприємця Ігоря Буткова звільнили з посади, кандидатура Самарського на призначення секретарем розглядалась як основна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-