СБУ показала бойовика

СБУ показала бойовика "Леніна", який керує "центром спецоперацій ДНР"

Фото
Укрінформ
Центром спеціальних операцій так званого "МГБ ДНР", створеного під кураторством російських спецслужб, керує бойовик на прізвисько "Ленін".

Про це повідомила у Facebook речник СБУ Олена Гітлянська.

"Служба безпеки України встановила, що бойовик на прізвисько "Ленін" керує Центром спеціальних операцій так званого МГБ ДНР, створеного під кураторством російських спецслужб", - поінформувала вона, опублікувавши також фото "Леніна".

За словами Гітлянської, саме ця людина та його підопічні відповідальні за вбивство контррозвідника СБУ Олександра Хараберюша.

Читайте також: Переписала хату на бойовика: окрім судді затримали "зв'язкового ДНР"

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня в СБУ заявили про затримання жінки, підозрюваної в підриві у березні 2017 року в Маріуполі полковника СБУ Олександра Хараберюша.

Оперативники СБУ встановили, що терористка проходила підготовку у так званому "Центрі спеціальних операцій МДБ ДНР", який створений та діє під кураторством російських спецслужб.

Безпосереднім організатором диверсії є керівник цього терористичного угруповання на прізвисько "Ленін", від якого зловмисниці були передані складові для закладання вибухівки.

Під час спецоперації співробітники СБУ затримали виконавицю злочину в Одесі. Задокументовано, що вона пройшла підготовку на базі терористів, розташованій на території колишнього спортивного тренувального комплексу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-