У мережі набирає обертів флешмоб на підтримку полонених фанів

У мережі набирає обертів флешмоб на підтримку полонених фанів "Зорі"

Укрінформ
В соціальних мережах набирає обертів флешмоб на підтримку звільнення фанатів луганської "Зорі" Владислава Овчаренка та  Артема Ахмерова, захоплених рік тому бойовиками в Луганську та "засуджених" нещодавно до тривалих термінів ув’язнення.

Як повідомляє Укрінформ, учасники акції поширюють хештеги #FreeOvcharenko та #FreeAkhmerov, а також розміщують фото з полоненими хлопцями.

"Це Влад Овчаренко та Артем Ахмеров. Вони фанати футбольного клубу "Зоря" Луганськ. Коли ворог прийшов до їхнього міста, хлопці спалили прапор ворога. Окупанти зловили наших друзів і засудили за законами неіснуючої держави. Тепер Влад проведе 17, а Артем 13 років в тюрмах суворого режиму. Хлопці з гідністю зустріли вирок, і розуміючи складність ситуації, навряд чи розраховують на диво звільнення. Але ми робимо все можливе для їх порятунку", - йдеться на сторінці у Facebook групи "Зоря Ультрас".

Ультраси "Зорі" звернулися, зокрема, до представників футбольних рухів всього світу з метою привернути увагу міжнародної спільноти для порятунку життів Овчаренка та Ахмерова.

До акції вже долучилася футбольні фани "Динамо" (Тбілісі), "Верес" (Рівне), "Металіст" (Харків), "Шахтар" (Донецьк), "Дніпро", які розгорнули на стадіонах банери на підтримку захоплених фанів "Зорі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-