Теракт біля

Теракт біля "Еспресо": підполковника Морміля поховають на Чернігівщині

Укрінформ
У суботу зранку рідні, близькі та колеги простилися у Києві із Михайлом Мормілем, підполковником міліції, колишнім співробітником МВС, який загинув внаслідок теракту під каналом Еспресо 26 жовтня. Поховають його на Чернігівщині.

Про це у Фейсбуці повідомив директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко.

"Сьогодні зранку рідні, близькі та колеги простилися у Києві із Михайлом Мормілем, підполковником міліції, колишнім співробітником МВС, який загинув внаслідок теракту під каналом Еспресо 26 жовтня. Поховають його на Чернігівщині. Офіційно заявляю із посиланням на начальника департаменту юридичного забезпечення МВС генерала поліції Дениса Горбася, що його колишній підлеглий Михайло Морміль не подавав жодних позовів проти МВС", - написав він.

Читайте також: Постраждала в результаті вибуху на Солом'янці жінка опритомніла

Як повідомляв Укрінформ, близько 22.05 у середу, 25 жовтня, біля входу до будинку на вулиці Адама Міцкевича у Києві, де розташована редакція телеканалу Еспресо.TV, стався вибух силою в кілограм у тротиловому еквіваленті.

Унаслідок вибуху загинув особистий охоронець народного депутата Ігоря Мосійчука - 31-річний старший сержант поліції Руслан Кушнір.

При цьому сам нардеп, політолог Віталій Бала і ще 2 перехожих отримали поранення. Вранці 26 жовтня стало відомо, що у лікарні помер ще один постраждалий від вибуху. Це один з перехожих - підполковник МВС у відставці Михайло Морміль.

Подію кваліфіковано як терористичний акт. Розслідуванням займається СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-