Однопартієць – про Мосійчука: Сильно пошкоджена рука, ще не вилучили п'ять осколків

Однопартієць – про Мосійчука: Сильно пошкоджена рука, ще не вилучили п'ять осколків

Укрінформ
Із тіла постраждалого внаслідок теракту біля телеканалу "Еспресо" народного депутата Ігоря Мосійчука не вилучили 5 осколків вибухового пристрою.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив член політради "Радикальної партії" Марк Гресь.

"Дуже сильно пошкоджена рука, страшний осколковий перелом, він зараз сидить весь в апаратах Ілізарова. І повністю одна сторона висічена. Ще не вилучено близько 5-6 осколків, в тому числі і з голови. Але тут завдяки Руслану, який прикрив його своїм тілом, встиг штовхнути, укласти його на підлогу і тільки завдяки цій людині Ігор залишився живий. І Ігор зараз говорить, що син Руслана, це його син", – зазначив Гресь.

Надвечір четверга, 26 жовтня, Мосійчука перевезли з приватної клініки "Борис" до Національного інституту хірургії та трансплантології імені Шалімова.

Такі дії у прес-службі політика пояснили тим, що нардеп і раніше вже лікувався в Інституті хірургії, тож постійний лікар краще обізнаний зі станом його здоров'я.

"Все ніби нормально, йому не гірше, але просто його туди перевезли. Поки що там не має бути ніяких оперативних втручань, але просто там його лікар, який за ним постійно наглядає, його до нього перевезли, так комфортніше", – відзначила речниця "Радикальної партії" Вероніка Яковлєва.

Читайте також: Теракт у Києві: кримінолог вважає "абсолютно логічним" замах на Морміля

Як повідомлялося, близько 22.05 у середу, 25 жовтня, біля входу до будинку на вулиці Адама Міцкевича у Києві, де розташована редакція телеканалу Еспресо.TV, стався вибух силою в кілограм у тротиловому еквіваленті.

Внаслідок вибуху загинув особистий охоронець народного депутата Ігоря Мосійчука - 31-річний старший сержант поліції Руслан Кушнір.

При цьому сам депутат, політолог Віталій Бала і ще 2 перехожих отримали поранення. Вранці 26 жовтня стало відомо, що у лікарні помер ще один постраждалий від вибуху. Це один з перехожих - підполковник МВС у відставці Михайло Морміль.

Подію кваліфіковано як терористичний акт. Розслідуванням займається СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-