Глава клініки

Глава клініки "Борис": у журналістки Еспресо інфаркт не підтвердили

Укрінформ
Потерпіла внаслідок нічного вибуху журналістка телеканалу Мирослава Барчук, в якої була підозра на інфаркт, наразі перебуває в Інституті серця і загрози її життю наразі немає.

Про це журналістам повідомив президент приватної клініки "Борис" Михайло Радуцький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До нас також привезли пані Барчук - це журналіст телеканалу "Еспресо". Вона мала дуже великий стрес під час вибуху. І попередньо аналізи показали, що є підозра на інфаркт. Ми робили протиінфарктні заходи. Залучили фахівців інституту серця. Інфаркту, на щастя, не підтвердили. Спазм був знятий і на даний час у неї нема загрози життю від інфаркту. Вона ще в лікарні, але загрози її життю ми не бачимо. Вона зараз знаходиться в інституті серця і якщо стан буде задовільний, вона навіть не буде до нас повертатися і поїде додому", - прокоментував Радуцький.

Читайте також: Життю Мосійчука наразі нічого не загрожує - керівник клініки

Як повідомляв Укрінформ, у Києві біля телеканалу "Еспресо" пізно ввечері 25 жовтня прогримів вибух, в результаті поранення отримали п'ятеро осіб, зокрема депутат Ігор Мосійчук і політтехнолог Віталій Бала. Охоронець Мосійчука -  31-річний працівник поліції полку особливого призначення Руслан Кушнір незабаром помер від поранень по дорозі в лікарню. 26 жовтня стало відомо ще про одного загиблого - випадкового перехожого 36-річного Михайла Мормиля. До 2015 року підполковник Мормиль був співробітником юридичного департаменту МВС. Після звільнення він займався приватною юридичною практикою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-