Волонтери підтримали нацгвардійців в урядовому кварталі

Волонтери підтримали нацгвардійців в урядовому кварталі

Фото
Укрінформ
Небайдужі громадяни підтримують нацгвардійців, які несуть службу в центрі столиці, де з 17 жовтня триває акція кількох політичних сил.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії у Facebook.

"Група небайдужих мешканців міста Києва навідала військовослужбовців Національної гвардії України, які забезпечують охорону громадського порядку в урядовому кварталі. Шестеро волонтерів підбадьорили гвардійців теплими словами підтримки, вручили солодощі та подякували за забезпечення безпеки і порядку в центрі міста, де з 17 жовтня проходить мітинг", - йдеться у повідомленні.

Волонтери відвідали нацгвардійців в урядовому кварталі

За словами ініціатора цього візиту-підтримки киянина Олександра, цю ідею запропонувала одна його хороша знайома, яка напередодні вже провела таку акцію.

"Вони розповіли, що їхніх однодумців насправді значно більше. Ініціативу підтримали люди з різних куточків України, які передавали гвардійцям свої слова підтримки, а деякі переказували кошти на придбання печива та бісквітів для правоохоронців", - розповіли в Нацгвардії.

Читайте також: Луценко закликає владу розпочати "справжній діалог" із українцями

Як повідомляв Укрінформ, з вівторка, 17 жовтня, триває акція протесту біля Верховної Ради. Її учасники спочатку вимагали ухвалення законопроектів про зняття депутатської недоторканності, про антикорупційний суд та про зміну виборчого законодавства. 21 жовтня до вимог мітингувальників додалася ще й вимога внести на розгляд парламенту закон про імпічмент Президенту. 

17 жовтня під час зіткнень біля будівлі Верховної Ради постраждали п'ять осіб, в тому числі поліцейський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-