Чиновниця Держказначейства

Чиновниця Держказначейства "забула" повідомити НАЗК про купівлю квартири

Укрінформ
НАЗК прийняло рішення про направлення до суду протоколу про адмінправопорушення стосовно співробітниці ГУ Державної казначейської служби України у Київській області Алевтини Обозової за несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни в майновому стані.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК. 

"Протокол складено на підставі фактичних даних, що свідчать про те, що Алевтина Обозова, перебуваючи на посаді головного спеціаліста відділу прикладного програмного забезпечення та програмно-технічних комплексів Управління інформаційних технологій та захисту інформації Головного управління Державної казначейської служби України у Київській області, несвоєчасно повідомила Національному агентству про суттєві зміни у майновому стані, які виникли внаслідок купівлі квартири", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ректор одеського вишу "забув" у декларації про бізнес дружини

Як зазначили у НАЗК, вартість придбаного Обозовою нерухомого майна перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року, а саме більше 80 000 гривень.

У Нацагентстві нагадали, що, згідно з чинним законодавством, у разі суттєвої зміни в майновому стані суб’єкта декларування необхідно у 10-денний строк письмово повідомити про це НАЗК шляхом заповнення відповідної електронної форми в Реєстрі е-декларацій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-