Понад 50% українців вважають, що ситуація в країні розвивається не в тому напрямку

Понад 50% українців вважають, що ситуація в країні розвивається не в тому напрямку

Опитування
Укрінформ
Більше половини українців - понад 52% - вважають, що соціально-політична ситуація в державі розвивається у неправильному напрямку і оцінюють її як напружену.

Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного в жовтні 2017 року компанією Socis.

Так, за даними опитування, на запитання, чи події в Україні розвиваються у правильному чи у неправильному напрямку, 9,4% респондентів висловили думку, що у правильному; 36,4% вважають, що в чомусь у правильному, а в чомусь у неправильному, 52,4% вважають, що події в Україні розвиваються у неправильному напрямку.

Щодо оцінки нинішньої ситуації в Україні, то стабільною її вважають 10,5% респондентів, напруженою - 67,5%, вибухонебезпечною - 20,7%.

Читайте також: Українці найбільше довіряють волонтерам, церкві й армії

Опитування було проведено 5-11 жовтня 2017 року методом стандартизованого інтерв'ю "face-to-face" за місцем постійного проживання респондентів. Опитування проводилося за вибіркою, що репрезентує доросле населення України в цілому, за такими ознаками, як стать, вік (від 18 років) і тип поселення (місто / село). Всього було опитано 2000 респондентів. Середня тривалість одного інтерв'ю - 17 хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-