ОУНівці Коханівського розтрощили залу суду

ОУНівці Коханівського розтрощили залу суду

Фото, відео
Укрінформ
У Святошинському суді прихильники лідера "Добровольчого руху ОУН" Миколи Коханівського розтрощили залу, де обирали йому запобіжний захід.

Про це повідомляє “Громадське”.

“До будівлі суду приїхали швидкі та пожежні, але медиків не пускали до заблокованих прихильників лідера ОУН... Згодом до будівлі суду прибули народні депутати Ігор Мосійчук та Ігор Луценко. Депутатам вдалось увійти до заблокованих прихильників Коханівського. Згодом до залу суду пустили і журналістів”, - йдеться в повідомленні.

Коханівський знаходиться в приміщенні суду і запевняє, що нікуди не збирається. Він повідомив, що активісти вирішили чекати ранку для продовження засідання. Водночас, правоохоронці, за його словами, раптово почали штурм зали суду близько 01:00, застосували силу та розпилили газ.
Як повідомлялось раніше, засідання щодо обрання запобіжного заходу для Миколи Коханівського перенесли на ранок 24 жовтня.
Читайте також: Прихильники лідера "добровольчого руху ОУН" забарикадувалися в суді

Після оголошення перерви прихильники Коханівського заблокували залу суду, аби не допустити правоохоронців, які зобов'язані були відвести підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання.

ОУНівці Коханівського розтрощили залу суду / Фото: Bohdan Kutiepov

Нагадаємо, у суботу, 21 жовтня у Києві поблизу станції метро «Академмістечко» поліція затримала Миколу Коханівського за підозрою у стрілянині із пневматичної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-