Україна вірить у перемогу своїх воїнів на Марафоні морської піхоти США - Порошенко

Україна вірить у перемогу своїх воїнів на Марафоні морської піхоти США - Порошенко

Фото
Укрінформ
Україна пишається силою і волею українських воїнів, які візьмуть участь у Марафоні морської піхоти США, та вірить у їхню перемогу.

На цьому наголосив у неділю Президент України Петро Порошенко у Facebook.

"Пишаюся силою та волею до перемоги наших воїнів, які сьогодні візьмуть участь у Марафоні морської піхоти США. Віримо у перемогу та вболіваємо за Вадима Свириденка, Дмитра Блохіна, Юрія Гибончука, Юрія Дмитренка, Артема Лукашука, Миколу Рудика, Єгора Терехова, Павла Солоху, Олександра Маланіча та Олександра Чалапчія", - написав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, десятеро українських воїнів, які зазнали поранень в АТО, у неділю, 22 жовтня, бігтимуть дистанції 10 км та 42 км 195 метрів на 42-му Марафоні морської піхоти США в американській столиці.

Українська команда бере участь у легендарному забігу другий рік поспіль.

Учасники змагань стартуватимуть о 7.45 та 7.55 ранку (14.45-14.55 за Києвом) у різних місцях: 10-кілометрова дистанція починається неподалік від Капітолія; 42-кілометровий марафонський забіг – біля комплексу Пентагону (м. Арлінгтон). Фініш для обох дистанцій розташований біля монумента Iwo Jima, присвяченого загиблим у всіх війнах морським піхотинцям США.

Марафон морської піхоти США, який проводиться з 1976 року на щорічній основі, протягом своєї історії отримав звання "народного марафону". Зараз він вважається дев'ятим найбільшим марафоном у світі, у якому офіційно беруть участь понад 30 тисяч представників з більш ніж 50 країн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-