З армії

З армії "за невідповідність" звільнили начальника центральної лабораторії

Укрінформ
З лав Збройних Сил України в п'ятницю за наказом міністра оборони звільнено начальника центральної лабораторії за службову невідповідність.

Про це заявив у пятницю на брифінгу начальник Головного управління розвитку і супроводження матеріального забезпечення Збройних Сил України Дмитро Марченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З лав Збройних Сил України звільнено за наказом міністра оборони начальника центральної лабораторії за результатами службового розслідування, яке довело його службову невідповідність», - сказав Марченко. 

Він зауважив, що не може наразі сказати, за що саме звільнено керівника центральної лабораторії, бо справа передана у Генпрокуратуру.

В цьому контексті Марченко зазначив, що Міністерство оборони уважно здійснює контроль за харчуванням та за речовим майном і з себе «не знімає відповідальності і визнає, що є проблема». 

Читайте також: Порошенко: Руки повідрубую тим, хто крастиме в армії

За його словами, нещодавно було проведено низку перевірок та службових розслідувань, за результатами яких було покарано більше 20 посадових осіб. Міністерство оборони наразі тримає на особливому контролі і здійснює постійний контроль за системою харчування військових службовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-