Гройсман – про тарифи: Розраховую, що на місцях не дозволять собі жодних підвищень

Гройсман – про тарифи: Розраховую, що на місцях не дозволять собі жодних підвищень

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевнив, що підстав для підняття ціни на газ немає, і висловив сподівання, що місцева влада не підніматиме тарифи на тепло та гарячу воду.

Про це він заявив в інтерв’ю "112 каналу", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не бачу зараз жодних підстав для зміни ціни на газ. Ціна на газ залишається незмінною. Звісно, усе буде залежати від ціни газу на ринках, у тому числі міжнародних, але я наголошую, що зараз таких підстав немає", - підкреслив Гройсман.

Водночас глава уряду зауважив, що за управління теплокомуненерго, за їхні фінансово-економічні показники відповідають саме органи місцевого самоврядування, місцева влада, і висловив сподівання, що на місцях ніхто не допустить підвищення цін на тепло чи гарячу воду.

"Я розраховую на те, що місцеві керівники дуже відповідально поставляться до цього і не дозволять собі жодних підвищень", - наголосив він.

Читайте також: Насалик сказав, коли можуть подорожчати газ і тепло

Разом з тим, відповідаючи на запитання, чи є підвищення ціни на газ вимогою Міжнародного валютного фонду, Прем’єр-міністр запевнив, що ні, але, за його словами, з Фондом дискутується питання формування формули розрахунку вартості газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-