Полторак хоче для армії нову техніку - і не тільки українську

Полторак хоче для армії нову техніку - і не тільки українську

Укрінформ
Наступного року Міноборони планує значно збільшити фінансовий ресурс на модернізацію і закупівлю нової техніки.

Про це сказав міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак 10 жовтня під час відвідування XIV Міжнародної спеціалізованої виставки озброєння та військової техніки.

"Для того, щоб ми були кращими, потрібно мати фінансовий ресурс, певні можливості військово-промислового комплексу, і, звичайно, продовжувати реформування Збройних сил і Міністерства оборони України. В усіх трьох напрямках ми працюємо", - сказав Полторак.

Стосовно реформування, за його словами, то за 2016 рік практично всі заходи, які планувалися, виконали. "Що стосується фінансування, то на 2017 рік ми отримали бюджет 69 млрд грн. На 2018 рік, попередньо, бюджет буде значно збільшений. І саме головне у плануванні бюджету на наступний рік є те, що ми плануємо значно збільшити фінансовий ресурс на модернізацію і закупівлю нової техніки, і не тільки українського виробництва", - повідомив міністр.

Читайте також: Турчинов запевняє, що ОПК повністю забезпечує силовиків технікою

Він підкреслив, що міністерство знає свої потреби і що можуть продати партнери, "але на кінцеве рішення по кількості, номенклатурі озброєння ми будемо розуміти тоді, коли отримаємо бюджет в кінцевому вигляді", - сказав Полторак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-