Турчинов запевняє, що ОПК повністю забезпечує силовиків технікою

Турчинов запевняє, що ОПК повністю забезпечує силовиків технікою

Укрінформ
Український оборонно-промисловий комплекс забезпечує всі основні потреби армії, Нацгвардії, СБУ, прикордонників, поліції та інших силових структур.

Про це заявив у вівторок секретар РНБО Олександр Турчинов, виступаючи на церемонії офіційного відкриття ХIV Міжнародної спеціалізованої виставки “Зброя та Безпека — 2017”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Четвертий рік поспіль триває агресія Росії проти України і весь цей час ми змушені розраховувати, у першу чергу, на власні сили. Український оборонно-промисловий комплекс задовольняє всі основні потреби нашої армії, Національної гвардії, Служби безпеки, прикордонників, Національної поліції та інших силових структур”, - зазначив Турчинов.

За його словами, для України виробництво зброї та військової техніки — це не просто значний та важливий сегмент економіки, це — захист свободи і незалежності, це — формула виживання українців.

Турчинов підкреслив, що з метою захисту країни було організовано випуск найширшого спектру зброї та військової техніки — від пістолетів, автоматів, кулеметів до потужної бронетанкової техніки та сучасних і ефективних ракетних комплексів.

Читайте також: «Військовий Шенген»: чому танки НАТО і ЄС мають подорожувати без віз

Водночас секретар РНБО відзначив, що головна відмінність української зброї та військової техніки полягає в тому, що вона проходить випробування не тільки в лабораторіях та на полігонах, а в умовах сучасного бою, і після бойового застосування конструктори та виробники вносять десятки, сотні конструкторських змін з урахуванням пропозицій українських солдат і офіцерів.

Фото: http://turchynov.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-