Тюрін заперечив причетність до вбивства Вороненкова

Тюрін заперечив причетність до вбивства Вороненкова

Укрінформ
Колишній цивільний чоловік російської оперної співачки Марії Максакової Володимир Тюрін заявив, що не має відношення до вбивства її чоловіка, екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це сказав "Інтерфаксу" адвокат Сергій Бєляк, який раніше представляв інтереси Тюріна.

"Тюрін до цього злочину (вбивства Вороненкова - ред.) не має ніякого відношення, а звинувачення на свою адресу вважає маячнею", - сказав адвокат.

Захисник уточнив, що Тюрін ніколи не мав жодних справ або суперечок з Вороненковим, якого він практично і не знав, і не перешкоджав його відносинам зі своєю колишньою цивільною дружиною Марією Максаковою.

За його словами, Тюрін в даний час проживає разом зі своїми дітьми в Росії.

Раніше в понеділок Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що Тюріну повідомлено про підозру в організації вбивства Вороненкова. Він зазначив, що до Росії буде направлений запит про його екстрадицію. При цьому Генпрокурор не виключив можливості оголошення в міжнародний розшук, а також процедури спеціального заочного засудження, якщо в екстрадиції буде відмовлено.

Читайте також: У прокуратурі розкрили подробиці вбивства Вороненкова

Як повідомляв Укрінформ, 23 березня 2017 року біля готелю "Прем'єр Палас" в центрі Києва розстріляли екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав українське громадянство. Вороненков у грудні в 2016 році разом зі своєю дружиною, також колишнім депутатом Держдуми Марією Максаковою переїхав до України, де дав свідчення у справі про державну зраду щодо колишнього президента Віктора Януковича.

На думку слідчих, організаторами вбивства були Володимир Тюрін, Юрій Василенко та Олександр Лось, безпосередніми виконавцями - Ярослав Левенець, Ярослав Тарасенко і кілер Павло Паршов, якого застрелив охоронець Вороненкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-