Порошенко  і Парубій привітали юристів із професійним святом

Порошенко і Парубій привітали юристів із професійним святом

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та Голова Верховної Ради Андрій Парубій привітали юристів із професійним святом.

Про це йдеться на офіційних сайтах очільників держави та парламенту. 

У  привітанні, розміщеному на офіційному інтернет-представництві Президента України, Порошенко зауважив, що завершився перший в Україні конкурс до Верховного Суду.

"У нашій країні вперше з'явиться суд, який створений через прозорі конкурсні процедури, із залученням громадськості та з широким представництвом професійної спільноти серед переможців конкурсу. Суддями нового Верховного Суду стануть представники найкращих українських правничих шкіл, адвокати та відомі правозахисники, які відстоювали інтереси простих українців у Європейському суді з прав людини, кращі представники суддівської професії", - йдеться у привітанні.

Порошенко зазначає, що рушієм всіх позитивних змін є насамперед людина і особливо це стосується представників правничої професії.

"Саме на вас у цей непростий період покладається важлива місія розбудови дійсно правової держави, де такі категорії, як права і свободи людини та верховенство права, є не словами на папері, а єдиним дороговказом для розвитку.Тож я бажаю вам міцного здоров'я, професійних досягнень, наснаги та натхнення на цьому шляху", - додав Президент.

Читайте також: Гройсман - юристам: від вас залежить подальший демократичний вектор розвитку України

Також на офіційному сайті Верховної Ради оприлюднене привітання Андрія Парубія, в якому він  наголошує, що  праця юристів щоденно зміцнює правовий захист громадян та сприяє розвитку українського демократичного суспільства. 

"Упевнений, що завдяки відданій праці українських юристів нам удасться відновити справедливість у міжнародних судах, засудити міжнародного злочинця - Російську Федерацію, повернути український суверенітет над окупованими російським агресором українськими землями", - йдеться у привітання Голови ВР. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-