Британський експерт пояснив, чим корисна урядова комунікація

Британський експерт пояснив, чим корисна урядова комунікація

Укрінформ
Урядова комунікація - це не «довгий й сумний монолог», це, скоріше, бесіда з різними аудиторіями.

Про це заявив керівник Офісу урядових комунікацій Великої Британії Алекс Айкен, спеціальний гість Другого всеукраїнського форуму фахівців у сфері урядових комунікацій #Єдинийголос, інформує Урядовий портал  у Фейсбуці. 

Алекс Айкен підкреслив, що «урядова комунікація - це не «довгий й сумний монолог», це, скоріше, бесіда - з різними аудиторіями, за допомогою різних технологічних та технічних засобів, проте це передусім розмова». 

За його словами, такий підхід є свого роду викликом, проте світ вже напрацював ініціативи, конструкції, інструкції та рішення, які фактично перетворюють урядового комунікаційника на представника окремої професії, яка потребує не тільки вміння говорити, писати та комунікувати, а ще працювати з даними, інтерпретувати моделі суспільної поведінки.

Як повідомлялося, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму виступі на форумі зазначив, що відкритість та діалог суспільства й влади за допомогою комунікаційних платформ та фахівців - комунікаційників є запорукою успіху всіх перетворень, які проводяться в Україні. 

Читайте також: Гройсман назвав запоруку успішних реформ

У Форумі, який працюватиме в Києві протягом 6-7 жовтня, беруть участь фахівці з комунікацій з усієї країни, керівники прес-служб і управлінь держорганів зі взаємодії з громадськістю та ЗМІ. 

Фото: Урядовий портал, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-