Матіос сподівається, що

Матіос сподівається, що "Межигір`я" за тиждень передадуть державі

Укрінформ
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос сподівається, що Департамент спецрозслідувань ГПУ невдовзі передасть резиденцію "Межигір`я" до управління Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Про це він зазначив під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що наш приклад буде спонуканням до дій для Департаменту спеціальних розслідувань, який до сьогоднішнього дня не спромігся передати чи навіть належним чином процесуально оформити так зване помістя "Межигір`я", яке до сьогоднішнього дня є чи виставковим центром, чи методом заробляння грошей невідомими особами. Я сподіваюся, що пан Горбатюк в найближчі тижні так само передать ("Межигір`я"- ред.) до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами", - сказав Матіос.

Читайте також: Нацагентству з розшуку активів передали "зоопарк" Клименка

Перед цим Матіос повідомив, що Головна військова прокуратура передає в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, арештовану у справі екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка власність - це 154 об'єкти  нерухомого майна і 22 транспортних засоби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-