Біденко закликає фахівців з комунікацій разом популяризувати Україну

Біденко закликає фахівців з комунікацій разом популяризувати Україну

Укрінформ
Державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко закликає фахівців з комунікацій разом популяризувати Україну, її потенціал і можливості.

Про це він сказав, виступаючи на ІІ Форумі з урядових комунікацій, присвячений першій річниці роботи стратегії "Єдиний голос", повідомила у Facebook прес-служба МІП.

"На другому Форумі в рамках стратегії урядових комунікацій "Єдиний голос" наш Державний секретар Артем Біденко закликав фахівців з комунікацій популяризувати Україну разом: її безмежний потенціал та можливості", - йдеться у повідомленні.

Радник Прем'єр-міністра Дмитро Столярчук, у свою чергу, запевнив, що Біденко - фахівець, який може генерувати та впровадити в життя саме креативні ідеї.

Міністерство інформаційної політики України в рамках реалізації Концепції популяризації України у світі запрошує усіх креативних та ініціативних людей долучитися до художнього конкурсу на створення брендбуку України. Основне завдання конкурсу - створити проекти моделей інформаційного продукту графічного характеру на тему: "Популяризація України у світі".

У Форумі, який сьогодні почав свою роботу у Києві, беруть участь фахівці з комунікацій з усієї країни, керівники прес-служб і управлінь держорганів зі взаємодії з громадськістю та ЗМІ. На ньому уже виступив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Читайте також: Гройсман назвав запоруку успішних реформ

На Форум запрошено 25 кращих професіоналів з питань побудови комунікаційних структур і систем, а також цифрових, антикризових комунікацій, брендингу та медіа з Європейського Союзу, Великобританії, НАТО, вітчизняних фахівців, зокрема, керівника Офісу урядових комунікацій Великобританії Алекса Айкена.

За словами Столярчука, учасники Форуму зможуть поспілкуватися з керівниками рейтингових загальноукраїнських каналів, міністрами, державними секретарями, іншими представниками державних структур, які так чи інакше відповідають за питання комунікацій.

Форум працюватиме два дні, його розділено на "ідеологічну і практичну частини".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-