Геращенко: Через події у Раді могли постраждати діти, які прийшли на екскурсію

Геращенко: Через події у Раді могли постраждати діти, які прийшли на екскурсію

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко обурена тим фактом, що через димову шашку народного депутата Юрія Левченка у парламенті могли постраждати діти, які прийшли на екскурсію.

Про це вона написала у Facebook.

"У ВР на екскурсії школярі. "Самопоміч", радикали кинули шашки в кулуарах і в сесійній залі. Які ще потрібно докази, що їм плювати на життя українських солдатів? Вони готові їх посилати в атаку зі зручної безпечної сесійної зали. Якщо вони з такою легкістю ризикували життям маленьких українських дітей, які в цей день просто опинилися на екскурсії. Це не їх діти. Це не їх солдати. Це не їх країна", - наголосила Геращенко.

При цьому вона висловила вдячність народному депутату Андрію Тетеруку, який миттєво загасив шашку. "Діти і журналісти не постраждали", - зауважила вона.

Читайте також: У кулуарах ВР кинули димову шашку

Як повідомляв Укрінформ, при ухваленні Верховною Радою законопроекту №7163 про визнання Росії країною-агресором позафракційний депутат Юрій Левченко намагався заблокувати виступи з трибуни парламенту, а потім кинув димову шашку. Він сам зізнався у своєму вчинку і заявив, що вважає його правильним, оскільки готовий "спалити всю Верховну Раду", бо не погоджується з тим, що відбувається нині в парламенті. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-