Гройсман назвав запоруку успішних реформ

Гройсман назвав запоруку успішних реформ

Фото
Укрінформ
Відкритість та діалог суспільства й влади за допомогою комунікаційних платформ та фахівців-комунікаційників є запорукою успіху всіх перетворень, які проводяться в Україні. 

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час Другого Всеукраїнського Форуму фахівців у сфері урядових комунікацій #Єдинийголос, інформує Урядовий портал

 «Ми говоримо сьогодні про капітальний ремонт країни, про сильну Україну. Ми ухвалюємо рішення. Але робимо це не в закритих кабінетах. Ми маємо  доносити до людей суть, мету та очікувані результати будь-якої ініціативи. Ідея сильної України має об'єднувати всіх нас. Це складова проведення реформ», - сказав Гройсман.  

Глава уряду зазначив, що комунікації - надзвичайно важлива річ, і донесення інформації - правильне, контекстне й професійне - вже половина успіху будь-якого починання.  

Він також підкреслив необхідність побудови зворотнього зв'язку. 

«Коли влада визначила собі пріоритети, а суспільство вважає, що вони мають бути іншими, і діалогу не відбувається, це шлях до прірви. Не можна бути роз'єднаними», - сказав Прем'єр-міністр. 

Читайте також: Гройсман їде до Молдови

Він нагадав, що сьогодні уряд відкритий до багатьох суспільних ініціатив, одна з яких - «Разом  проти корупції».   

«Ми маємо запалювати іскорки в очах тих, хто хоче змін і може їх впроваджувати. Рухаємося далі - через відкритість і діалог», - зазначив Гройсман.

Фото: Мусієнко Владислав

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-