Суд відправив на гауптвахту підполковників, які п'яними охороняли арсенал із ракетами

Суд відправив на гауптвахту підполковників, які п'яними охороняли арсенал із ракетами

Укрінформ
Олександрівський районний суд Кіровоградської області засудив до гауптвахти командира та заступника командира однієї з військових частин на Кіровоградщині, які п'яними охороняли арсенал.      

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"У понеділок, 02.10.2017, Олександрівський районний суд Кіровоградської області, розглянувши адміністративні протоколи, складені військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону, виніс рішення стосовно командира та заступника командира однієї з військових частин на Кіровоградщині, що підпорядковується Центральному ракетно-артилерійському управлінню Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

Установлено, що 27 вересня 2017 року вказані підполковники, перебували у стані алкогольного сп’яніння на робочому місці, де, крім іншого, зберігаються 4,5 тис тонн боєприпасів (зокрема, ракети до системи "Точка-У").

Читайте також: Склад з ракетами дальньої дії охороняли п'яні офіцери – Матіос

За наслідками судового розгляду протоколів, складених військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України 28.09.2017 за ч. 3 ст. 172-20 КУпАП вищевказаним офіцерам призначено покарання у виді арешту з утриманням на гауптвахті строком на 10 діб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-